Aktivna tipka AK-B40 osvetljena tipkovnica

  24. 04. 2018

Ne glede na vašo potrebo po osvetlitvi tipkovnice - za industrijsko uporabo, vojaške aplikacije ali visokotehnološke prostočasne dejavnosti - tipkovnica ActiveKey Backlit je dolgotrajen in zmogljiv izdelek, ki ga lahko uporabljate v najtežjih okoljih.

Odporen na vodo, odporen na umazanijo in je sposoben vzdržati temperature od -40º do + 70º C med obratovanjem (od -55º do +85ºC v skladišču) je dovolj robusten za uporabo v vozilu, tovornjaku in floti ter lahko vzdrži težke razmere na lokaciji. Tipkovnica naj traja, dokler se vozilo uporablja.

Trditev družbe ActiveKey, da je serija AK-B40-PV zasnovana tako, da v težkih okoljih traja večno v grobih okoljih, ni prazna. Življenjska doba LED je 200.000 ur - to pomeni, da je 22 let neprekinjeno zapuščeno!

Ta kompaktna industrijska USB-tipkovnica je zgrajena za dolgo življenjsko dobo. Mehanska stikala s stikalom Gold Cross Point so ocenjena na 50 milijonov operacij na ključ in pričakujejo, da bodo trajala več kot desetletje tudi pri pogosti uporabi.

Kontakt zlatega križišča je izdelan iz dveh ozkih zlatih zlitin ali pozlačenih članov, razporejenih navzkrižno. Kontakt je zagotovljen, hitro v eni točki, s kratkimi črkami, z majhno kontaktno upornostjo in zelo malo brušenja. Koncept je bil znan že od zgodnjih dni elektromehanskega inženirstva in odličen kot preklopna tehnologija je bila dokazana skozi leta.

Za zdravstveno okolje, industrijsko uporabo in prometne aplikacije - kot sta železniški, pomorski in zračni promet - ta tipkovnica je izjemno dobra izbira, ki omogoča vnašanje podatkov v vlažnih, hladnih, vročih ali temnih prostorih. Druga okolja vključujejo industrijsko računalništvo, operacijske prostore ali kontrolne sobe ter v medicinskih okoljih, kjer je pomembno, da se motijo ​​bolniki z močno razsvetljavo.

Poleg njihove uporabe v industriji so osvetljene tipkovnice postale tudi slogna izbira za računalniške igralce in samostojne delavce, ki delajo v poznih rokih. Njihova uporaba pri nizkih svetlobnih sejah lahko okolje za igre na srečo ali druge medije resnično potopi in so kot nalašč za skupne prostore, če delate, ko nekdo drug poskuša spati.

Čeprav ima tipkovnica kompaktno obliko, ki tehta okoli 940 g, ima tipke polne velikosti, kot so tiste najdene na namizju, zaradi česar je udobna za daljšo uporabo. Otilna stikala imajo odlično aktiviranje - razdalja, ki jo mora vsak ključ potovati, preden pride do električnega kontakta - pri 4 +/- 0,5 mm.

Črne ključavnice z legendami z osvetlitvijo - vsaka tipka je osvetljena z ločeno LED - ima osem nivoja nadzora svetlosti. Tipke so rdeče, z nizkim tokom, medtem ko so indikatorji stanja LED - za Caps Lock - zeleni.

Nexus komponente delujejo samo z dobavitelji, ki delijo našo vizijo prvovrstne storitve in odličnosti. ActiveKey uporablja najsodobnejšo tehnologijo za izdelavo vrste specializirane opreme za industrijsko uporabo. Patenti so v teku na edinstvenem 2 snemljivem in sublimiranem procesu.


Oglejte si več izdelkov ActivKey tukaj

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACTIVE-KEY